HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

Termékeinket akár két-három munkanapon belül megkaphatja, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheti a munkahelyére vagy a lakására, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja:

  • előre utalás esetén 989,- Ft (30 000 Ft vásárlás felett ingyenes)
  • utánvét esetén: 1.505,- Ft

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja Önt vagy megbízottját a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között látogatja meg. Amennyiben megbízottja várja a csomagot, gondoskodjon arról, hogy a megbízottja rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg utánvétes fizetés esetén. Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Bármilyen problémába ütközik a szállítás kapcsán, kérjük hívja munkatársunkat a +36 20 912 80 18 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@2mom.hu címre. 

EGYSZERŰ FIZETÉS UTÁNVÉTTEL, VAGY BANKI ÁTUTALÁSSAL

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Fizetés előre utalással

Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor további költségek nincsenek. Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelés azonosítóját.

Banki adatok: OTP Bank Nyrt. 11701004-20247793