Akció!

Babybell Beads arany

6.490 Ft 3.990 Ft

A Proud Mama nyakláncok a terhesség 5. hónapjától vannak igazán kedvező hatással a pocakban lévő kisbabára, ugyanis a magzat ebben az időszakban kezdi el hallani az anyaméhen kívülről érkező hangokat. A nyakláncon lévő medál a KisMama hasán való mozgástól csilingelő hangot hallat, mely megnyugtatja a magzatot és jó hatással van a központi idegrendszerére. Erre a „zenére” a születése után is emlékezni fog, így később is nyugtató hatással lesz a gyermekre.

A Beads nyakláncok fűzött üveggyöngyökből készülnek, melyeket többféleképpen is lehet hordani. A várandósság ideje alatt és a szoptatás időszakában csilingelő medállal – mely kedvező hatással van a magzat fejlődésre – vagy medál nélkül duplasoros nyakláncként illetve karkötőként.

  • A nyaklánc hossza: kb. 120 cm, állítható
  • A csilingelő medál levehető a nyakláncról.
  • Csomagolás: organza tasak

Az ékszerek szappannal, parfümmel, vegyi- és más maró anyagokkal szemben nem ellenállóak, ezek csökkenthetik a csillogásukat és csak a smink és a parfüm felvitele után vegyük fel, ne hordjuk sportolás, úszás és zuhanyzás közben.  A használt fém alkatrészek nikkelmentesek, de bizonyos testsavak- és zsírok hatására oxidálódhatnak, színük megváltozhat. Tároljuk a Proud MaMa ékszereket a hozzáadott kis tasakban vagy dobozban, így ez megnöveli az élettartamukat, tovább lesz benne örömünk.

Cikkszám: ID-303 Kategóriák: ,

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Babybell Beads arany” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.