Waytoplay parkoló (limitált kiadás) 2 db-os

2.990 Ft

Waytoplay parkoló (limitált kiadás) 2 db-os

A Waytoplay egy rugalmas autópálya, melynek részei könnyen illeszthetőek egymáshoz. A Waytoplay tartós szintetikus gumiból készül, így bármilyen felületen lehet vele játszani, beltéren és kültéren egyaránt. A Waytoplay más játékkal is jól kombinálható, fejleszti a gyermek képzeletereját, tehát a játéknak csak a képzelet szab határokat.

A Limited Edition parkoló elem mindkét oldala festett. Az egyik oldalán 3 db gépkocsi parkolására (busz, rendőrautó, elektromos autó) van lehetőség, a másik oldalán záróvonal van festve, mely előzési tilalomra utal csak egy gyors “kiss-and-ride” megállásra van alkalom.

Ez a készlet csak kis számban kerül gyártásra.

Tartalma: 2 db parkoló elem

Hurrá, együtt a család!

A Waytoplay az a játék amihez még apa is szívesen leül a gyerekkel játszani. Az együtt töltött minőségi idő növeli a gyermek érzelmi biztonságát, fejlődnek a szociális készségei is a mentális képességek mellett. Az az ismeret amit a gyermek érzelmileg fogékony állapotban sajátíthat el,  mindennél jobban beíródik az elméjébe, lelkébe.  Azon túl, hogy játékosan megtanul valamit, egy pozitív érzelmi emlék is kötődik hozzá.  A szülőkkel való közös játék során a szociális tanulás fontos mozzanata, az utánzás és a szerepjáték is jobban ki tud bontakozni.  Az is biztos, hogy ilyenkor még a szülő “gyermeki én”-je is gyógyul.

Elfogyott

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Waytoplay parkoló (limitált kiadás) 2 db-os” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.